The London
Ceremony Bus

The London
Ceremony Bus

Ceremoniewagens huwelijk

Een ceremoniewagen is een wagen die niet zo doorsnee als een normale auto of bus is. Met een ceremoniewagen kom je namelijk in stijl voor de dag. De wagens hebben alle een unieke kant en zijn schitterend om naar te kijken. Vandaar dat deze wagens tijdens een bruiloft natuurlijk niet kunnen ontbreken. Zowel voor het gelukkige bruidspaar als de gasten, bieden deze wagens de juiste comfort en klasse voor een onvergetelijke verschijning.

Authentiek en romantisch

De ceremoniewagens voor het huwelijk zijn speciaal geselecteerd op een authentiek en romantisch uiterlijk. Bekijk het gehele aanbod aan onze speciale ceremoniewagens voor huwelijksgelegenheden. Zoals bijvoorbeeld de prachtige Citroën 2PK, mét of zonder chauffeur, voor een dromerig en romantisch huwelijk net als in de films. Of ga voor een grote bus, waarmee je jouw gasten in stijl van locatie naar locatie brengt.

Bekijk de romantische droom bussen voor huwelijksgelegenheden, zoals de enkeldekker Bedford Ob Oker uit 1949, waarmee je maar liefst 25 personen vervoerd. Of pak nog grootser uit met een klassieke dubbeldekker voor maar liefst 66 personen! Met zowel de kleinere wagens als de grote bussen, zorg je voor een unieke blikvanger en prachtige trouwfoto’s.

Ruime collectie voor jouw speciale dag

Bekijk de volledige collectie aan ceremoniewagens voor het huwelijk op onze website, of breng een bezoek aan onze garage. Kom een ritje maken en ervaar zelf hoe heerlijk de wagens rijden. Op jouw feestdatum zorgen wij dat de wagen op en top verzorgd is en op tijd volgens afspraak voor je klaar staat. Wij kunnen uiteraard ook voor een volledig zorgeloze dag zogen door gebruik te maken van onze chauffeur service.

Wij rijden jou en je geliefde, of al je bezoekers, graag naar je trouwlocatie en zorgen voor een betrouwbare en goed verzorgde rit. Wij zorgen voor een tot in de puntjes verzorgde ervaring. Vraag ons voor de mogelijkheden en vertel ons je wensen.

Betaalbaar en uniek

Met een ruim aanbod aan diverse romantische en authentieke ceremoniewagens voor het huwelijk, kun je eenvoudig jouw favoriete model uit zoeken voor jou bijzondere dag. Met vele jaren ervaring, en vele tevreden klanten, bezorgen wij ook voor jou graag een prachtige en onvergetelijke dag. Mail ons voor de mogelijkheden en voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij bieden een betaalbare prijs voor een optimaal verzorgde dag.

Overzicht enkeldekkers

Overzicht dubbeldekkers

Garage & Oldtimermuseum

Starrenhoflaan 34
2950 Kapellen (Antwerpen)

Routebeschrijving

Meer weten? Kom eens langs!

Onze prachtige collectie oldtimerbussen en bruidswagens van dichtbij bekijken, kan dagelijks tot 21 u. Zelfs op zondag!

Maak een afspraak via:

+32 (0) 475 95 04 67

info@the-london-ceremony-bus.com

Klanten aan het woord

De bedford gevraagd voor ons huwelijk, perfect op tijd, heel sympathieke en behulpzame chauffeur. In 1 woord, een aanrader!

Wij hadden voor ons huwelijk de dubbeldekker met open dak gehuurd. Heeft onze dag helemaal afgemaakt. Prima service, zeer vriendelijke chauffeur, TOP!

Voor de tweede maal bus gehuurd voor stoet. SUPER! Heel vriendelijke chauffeur en heel betrouwbaar bedrijf , bedankt!

Geweldige ervaring! Bedankt!

Leuke plek voor een feestje, goede bediening!

We hadden een bus gehuurd voor ons huwelijk, Was helemaal hoe we hadden gedroomd, konden alles goed bespreken wat we wilden. Hele mooie foto’s.

Bedankt om onze dag mee top te maken!

Afgelopen een feestje gedaan en het was gewoon super. Was voor herhaling vatbaar!

Aanrader! Alles super geregeld, prachtige bus.

Volg ons op social media